av Shakti Gawain & Gina Vucci

Pionjären Shakti Gawain har flera årtionden bakom sig som utbildare och kursledare inom personlig utveckling. Hon är även författaren bakom högt uppskattade klassiker som Kreativ visualisering och Att leva i ljuset. Nu har hon, tillsammans med kollegan Gina Vucci, skrivit en omvälvande bok inom ett område som hon alltid känt varmt för: våra relationer.

Relationshandboken förmedlar insikter och tekniker som författarna testat och finslipat både i sitt eget liv och tillsammans med kursdeltagare. Deras perspektiv flätar samman våra många relationer på olika plan – kärleksrelationer, relationer med familj, kolleger och barn, inre relationer med egna åsikter och övertygelser samt relationer med både medvetna och omedvetna sidor i den egna personligheten – så kallade primära och förnekade jag.

I boken hittar du strategier för hur man kan bli medveten om sina inre röster, hur man använder tekniken Voice Dialogue som utvecklats av Hal och Sidra Stone samt hur man kan använda alla relationer som en väg till ökad självkännedom. Med sin mjuka vägledning visar Shakti hur alla våra aktuella relationer kan betraktas som en väg till ökad medvetenhet, läkning och utveckling.

Relationshandboken är unik inom sitt område. Läs den, avsätt lite tid för övningarna och förbered dig på häpnadsväckande resultat!

 

Författaren Shakti Gawain har varit verksam som bästsäljande författare och internationellt erkänd lärare i medvetenhet i över tjugofem år. Hennes tidigare böcker har sålt i mer än tio miljoner exemplar och översatts till över trettio språk.

Medförfattaren Gina Vucci har arbetat med Shakti Gawain i över femton år. Förutom olika befattningar som terapeut, mentor och coach är hon en förkämpe för kvinnliga rättigheter, social rättvisa och miljöfrågor.

 

“I vår strävan efter ökad medvetenhet är Shakti Gawain en av de starkast lysande stjärnorna.” – Wayne Dyer

 

“Shakti Gawains arbete är ett framstående bidrag.” – Deepak Chopra

 

“Shakti Gawain och Gina Vucci koncentrerar många års erfarenhet till en lättillgänglig uppslagsbok med verktyg som läsarna alltid kan återvända till.” – Publishers Weekly

 

UTDRAG FRÅN BOKEN 

VIDEO: GINA VUCCI BERÄTTAR OM BOKEN

Inbunden, 178 sidor – ISBN 9789198053449 – Utkom september, 2015